andalusie vakantiehuis belgen vakantievilla andalusie nederlanders vakantievilla andalusie
Vakantiehuis El Rio de la Vida
vakantiewoning Malaga   vakantiehuis Andalusië

TARIEVEN ZAAL + EXTRA


Het huren van ons vakantiehuis met zaal is perfect geschikt voor groepen van 10 tot 15 personen afhankelijk van de wensen van comfort.

De prijs per week voor 10 personen is 1.200€ en voor elke persoon extra komt er 100€ bij. U kan uw HIER uw booking online ingeven.

De waarborg bedraagt 250€ en mag cash of overgeschreven worden.

De huurperiode is van zaterdag 17.00u tot zaterdag 10.00u (of te bespreken).

Informatie over het huis:

  • Er zijn 5 gastenkamers met elk 2 éénpersoonsbedden, die op vraag kunnen worden samengezet.
  • Elke kamer heeft een eigen badkamer met douche en toilet.
  • Aparte slaapplaats voor begeleiding in camper/mobilhome.
  • Er zijn 3 extra slaapplaatsen ter beschikking in een chalet in de tuin met een buitendouche en –(droog)toilet.
  • Er is een extra éénpersoons vouwbed dat in de massageruimte kan worden geplaatst of in de grootste kamer.
  • Er is een binnenkeuken, een buitenkeuken en één kamer heeft een kleine keuken.
  • De zaal is 64m² en kan in de winter worden verwarmd.
  • Het zwembad wordt verwarmd, waardoor er vanaf eind maart tot half november kan gezwommen worden.

Opgelet: de vrije toegang tot het zwembad vereist dat alle aanwezigen kunnen zwemmen. Onze woning met zaal wordt altijd gehuurd op eigen risico.

CATERING: Indien gewenst verzorgen wij de catering. Wij bereiden 3 maaltijden per dag tegen 210€/persoon/van zondag tot vrijdag. Op aanvraag kunnen er op zaterdag ook maaltijden voorzien worden, dit mits een meerprijs (zie sporadische catering voor prijzen). Ontbijt bestaat uit een havermoutvariant maar ook brood e.d. wordt geserveerd. De lunch bestaat uit een salade of soep en (meestal zelfgebakken) brood met zelfgemaakt broodbeleg en kazen. Wij serveren verder een vegetarische warme maaltijd met starter of dessert. Inbegrepen zijn ook koffie, thee, water, koekjes en fruit doorheen de dag.

Desgewenst serveren wij vis en/of kip. Wij koken gluten- en lactose arm.

SPORADSICHE CATERING: We kunnen ons flexibel opstellen en bereiden enkel de maaltijden die nodig zijn. Wij vragen 20€/persoon/warme maaltijd (starter, hoofdgerecht en dessert). We vragen 10€/pers/lunch (Salade of soep, (meestal zelfgebakken) brood met zelfgemaakt broodbeleg en kazen of ander toespijs. Wij vragen 5€/pers/ontbijt. Ontbijt bestaat uit een havermoutvariant maar ook brood e.d. wordt geserveerd.

Wij voorzien in beide gevallen ontbijt en lunch maar zijn daarom niet aanwezig om alles op tafel te plaatsen. Wij zijn enkel ter plaatse om de warme maaltijd te bereiden. Indien dit gewenst is, gelieve ons hier rond te contacteren.

BOODSCHAPPEN: Indien je zelf wenst te koken kunnen wij eventueel de boodschappen doen. Wij weten intussen wat je waar kan vinden en wat niet. In het dorp kan je alle basisinkopen doen maar je vindt er geen bio-voeding, zoals zaden, pitten, noten, rijstmelk, speldpasta, scharreleieren (heel soms wel), havervlokken enz. Wij rekenen hiervoor 60€ voor de kosten bovenop de boodschappen.

In de ZAAL zijn er yogamatjes, steunblokjes, dekentjes en zitkussens. Er wordt een pakketje voorzien van theelichtjes en wierrook. Er is een schrijfbord

De veranda is voorzien van een groot scherm, een beamer en speakers. Wij kunnen een USB-stick met films ter beschikking leggen. Voor meer info over welke films, contacteer ons.

Er is een pingpong-tafel met toebehoren.

EXTRA DIENSTEN: Er kan gebruik worden gemaakt van extra diensten zoals wandelen, stoelmassage, ontspannende massage, voetreflexologie, yoga, coaching.

BELANGRIJK: de beschikbaarheden voor maaltijden, wandelingen, massages, yoga en coaching dienen vooraf te worden besproken. Contacteer ons via .

Prijzen extra diensten:

Korte wandelingen* 2-3 uur per dag, vijf dagen300€ / week
Lange wandelingen* 5-6 uur per dag, vijf dagen400€ / week
Massage per uur35€ pp.
Yoga sessies voor minimum 5 personen (1 uur)6€ pp.
Coachingsessie per uur30€ pp.

*Bij de wandelingen dient een meerprijs in rekening te worden genomen voor het huren van een extra wagen indien er meer dan 6 personen zijn.


Hans en Kathleen  |   Vakantiehuis El Rio de la Vida  |   Partido del Rio, Buzon 9  |   29180 Riogordo (ANDALUSIE)